Hoera, het Allerzielenmeezingconcert 2021 – Mozart Requiem – gaat door!

Nu officieel bekend geworden is dat de anderhalve meter met ingang van 25 september a.s. niet meer hoeft te worden gehandhaafd, kan ons concert gelukkig doorgaan zoals we dat gewend zijn.

Daarbij geldt wel deze restrictie: alle deelnemers en luisteraars moeten voldoen aan de Coronacheck. Aan de ingang zal u daarom worden gevraagd om een bewijs van vaccinatie of een negatieve testuitslag. Komt u daarom alstublieft op tijd, want de kaartcontrole kan langer duren dan normaal.

Had u al een ticket voor Meezingconcert 2020?
Als u in de aanloop naar het afgelaste concert van 2020 al een kaart had gekocht, is deze gewoon geldig voor de komende meezingdag. Mocht u de link naar de toegangskaart niet meer kunnen vinden, mail dan even naar info@meezingconcerten.nl, dan sturen wij u een nieuwe link toe. Overigens ligt er op de dag zelf ook een deelnemerslijst bij de kassa, dus in geval van problemen meldt u zich daar even.

Let op: Indien u na 30 september 2021 nog annuleert, kunnen wij uw inschrijfgeld helaas niet meer retourneren!

Wij hopen u op 30 oktober in groten getale te kunnen begroeten! Meer (praktische) informatie vindt u hier. Nog steeds geen ticket? Koop deze dan snel hier!

Laatste update: 16-09-2021